Een andere wereld
Een protesterend geluid van de mobiele telefoon;'het berichtengeheugen is bijna vol' laat de attente provider weten.Het laatste sms-jes was er blijkbaar één teveel en voor hetinkomende bericht zich laatlezen moet één en ander aan zakelijke mededelingen,korte vriendinnen- communicatie en romantische uitwisselingen worden verwijderd.
Dan komt het bericht binnen.Mag ik je een vacature toesturen? 'Ik las de profielschets en het was of ze jou beschreven' zo luidt de boodschap.Dat maakt indruk. Als een insider de match ziet is de kans grootdat het klopt. Hoewel niet actief op zoek, lijktdit eengoede aanleidingeen verkennend gesprek te voeren.Een kennismakingsgesprek isaltijd de moeite waard en geeftbehalve nadere informatie over een mogelijke match vaak een interessante kijk inde keuken van eencompany.
Het bedrijfstimuleert ontwikkeling en toepassing van kennis rond de thema's in de wereld van de bouw.Van een gesprek komt hettot nog een gesprek en van gesprekken komt het tot een voorstel. Vriendelijke collega's, eeninspirerende leider en een uitdagende klus ineenbranche waarbehoefte is aan verandering;de juiste ingredienten voor een Interim Manager diehet verschil wil maken.